Kære Alle.
Vi holder siesta lukket fra kl.14:00 - 16:30
i kan altid kontakte os på Tlf. nr. 30203618
Mange varme hilsner fra Nonna Napoletana Teamet
Kære gæst for at bevare autenticiteten ændres indholdet i vores retter ikke, det er dog muligt af fjerne ingerdienser. er du allergisk, vegetar eller veganer så spørg os endelig.
BRUNCH
11:30 - 14:00
11:30 - 14:00 Nonna’s kartofler/ pommes frites kan tilkøbes
(FROKOST 11:30-14:00)
Lufttørret skinke, mozzarella, soltørrede tomater, ruccola og Nonna´s basilikum pesto
Ønsker du parmaskinke i stedet for + 15kr.
(FROKOST 11:30-14:00)
Ventricina picante mellemstærk salami, mozzarella, ruccola, syltet rødløg og aioli
(FROKOST 11:30-14:00)
Kyllingefilet, karamelliseret løg, peberfrugt drops, ruccola og aioli
kan deles af 2 pers.
Vælg 5 forskellige elementer
(1 ost, 2 salami, 1 grønt og 1 dip)
(1 salami, 2 oste, 1 grønt og 1 dip)
Serveres m. brød fra træfyret ovn
Burrata, ruccola, jomfru olivenolie, frisk basilikum, havsalt, kværnet peber og Balsamico di Modena
Tomater, mozzarella di Bufala ost, frisk basilikum, jomfru olivenolie, balsamico di Modena, havsalt og kværnet peber
Romainesalat, peberfrugt, tomater, løg, oliven, fetaost, jomfru olivenolie, frisk persille, havsalt og
kværnet peber
PIZZA NAPOLETANA
Ægte napolitansk pizza, som følger UNESCO standarder, et kulinarisk mesterværk dybt forankret i tradition og omhyggeligt håndværk. Pizza bestående af DOP mærkede ingredienser som salami, San Marzano tomater, oste, friske grøntsager og urter. Ægte napolitansk pizza skal bages i træfyret stenovn og får en tyk luftig og sprød kant. Bunden er blød og elastisk, men har en let skorpe, så den nemt kan foldes og spises med hænderne. En napolitansk pizza er aldrig overfyldt.
ALLE PIZZAER FÅES PÅ GLUTENFRI BUND pris 35,-
Vi kan ikke garantere at glutenfri bunde, ikke har været i kontakt med gluten, men vi tilstræber det naturligvis.
VORES INGREDIENSER
DOP “Denominazione di Origine Protetta” betyder beskyttet oprindelse
Fiordilatte: Drænet komælks mozzarellaost.
Ricotta: Tør, letsmuldrene saltet komælks friskost.
Provolone piccante: Krydret og cremet smag, halvfast komælksost.
Pecorino Romano: Hård saltet fåreost fra området ved Rom.
Burratina: Blød og cremet komælksost, næsten flydende i midten.
Mozzarella di Bufala: Cremet smagsfuld bøffelmælksmozzarellaost.
Gorgonzola DOP: Verdens ældste blåskimmel, komælksost, fra Lombardiet i Norditalien.
Parmigiano Reggiano: Parmesanost af komælk, nænsomt fremstillet, lagret minimum 12 mdr.
San Marzano DOP: Tomater fra San Marzano nær Napoli, dyrket i frugtbar vulkansk jord fra Vesuvio.
Salsiccia: Grofthakket krydret pølse (gris).
Bresaola: Lufttørret saltet inderlår (okse).
Mortadella: Pølse m. pistacie og spæktern (gris).
Prosciutto cotto: Kogt skinke, intens aroma og delikat smag (gris).
Guanciale: Salami af kæbe, krydret m. sort peber fra Toscana (gris).
Salame di Napoli Desideri: Salami krydret på klassisk napolitansk vis (gris).
Salame di Napoli Casa Modena: Salami fra Emilia-Romagna regionen (gris).
Ventricina piccante: Mellemstærk grovhakket salami m. paprika og chili, fra Calabria (gris).
Martina Franca Capocollo: Salami af nakkefilet, krydret og tørret i minimum 90 dage (gris).
Pancetta: Salami af bryst, krydret m. salt, peber samt forskellige toscanske krydderier (gris).
.
CLASSICA
San marzano dop tomater, Jomfru olivenolie, Frisk rosmarin, Ricotta ost, Martina franca capocollo (nakkefilet) fiordilatte ost.
San marzano dop tomater, Fiordilatte ost, Parmigiano reggiano ost, Jomfru olivenolie, Frisk basilikum, Ventricina piccante (salami), Napoletana salami.
San marzano dop tomater, Fiordilatte ost, Ricotta ost, Parmigiano reggiano ost, Jomfru olivenolie, Frisk basilikum, Salsiccia (pølse), Pecorino romano ost.
San marzano dop tomater, Fiordilatte ost, Parmigiano reggiano ost, Jomfru olivenolie, Prosciutto di parma (skinke), Ruccola.
Fiordilatte ost, San marzano dop tomater, Prosciutto cotto (skinke), Parmigiano reggiano ost, Peberfrugt drops, Frisk basilikum.
San marzano dop tomater, Fiordilatte ost, Ricotta ost, Pecorino romano ost, Jomfru olivenolie, Frisk basilikum, Bagt peberfrugt, Salsiccia (pølse) parmigiano reggiano ost, Lidt chili.
San marzano dop tomater, Fiordilatte ost, Pecorino romano ost, Chilli på pizza, Jomfru olivenolie, Havsalt, Kværnet peber, Frisk basilikum, Æg.
San marzano dop tomater, Martina franca capocollo (nakkefilet) fiordilatte ost, Svampe, Gorgonzola ost, Frisk timian.
San marzano dop tomater, Fiordilatte ost, Hvidløg på pizza, Syltet rødløg, Frisk basilikum, Lidt chili, Tunfisk filet.
Salsiccia (pølse), Fiordilatte ost, Parmigiano reggiano ost, Frisk rosmarin, Trøffelolie, Kværnet peber, Havsalt, Frisk timian, Nonna s kartofler.
Fiordilatte ost, Parmigiano reggiano ost, Kapers, Ruccola, Kalveculotte, Tuncreme.
Fiordilatte ost, Napoletana salami, Pecorino romano ost, Frisk basilikum, Jomfru olivenolie, Nonna?s kartofler, Provolone piccante ost.
Fiordilatte ost, Havsalt, Ruccola, Jomfru olivenolie, Burratina ost, Bresaola (oksekød).
Pistaciepesto, Fiordilatte ost, Mortadella (pølse), Burratina ost, Knuste pistacienødder.
Fiordilatte ost, Burratina ost, Jomfru olivenolie, Ruccola, Tørret røget oksefilet, Basilikumsolie.
Nonna?s kartofler, Frisk basilikum, Fiordilatte ost, Salame (oksekød), Parmesan reggiano ost.
Fiordilatte ost, Bagt peberfrugt, Provolone piccante ost, Frisk basilikum, Havsalt, Kværnet peber, Sorte oliven.
Mozzarella di bufala ost, Pecorino romano ost, Gorgonzola dop ost, Jomfru olivenolie, Crema belpaese ost.
Parmigiano reggiano ost,
Tagliatelle m. oksekød, pancetta (‘‘bacon’’), selleri, gulerod, løg, rødvin og tomat
Spaghetti m. guanciale (‘‘grisekæbe’’), Pecorino Romano ost, Parmigiano Reggiano ost, æggeblomme og kværnet peber
Parmigiano reggiano ost,
Tagliatelle m. vildsvin, trøffel, fløde, hvidvin og frisk persille
Parmigiano reggiano ost,
Tortiglioni m. guanciale (‘‘grisekæbe’’), San Marzano DOP tomater, løg, jomfru olivenolie, havsalt og kværnet peber
Friske lasagneplader, oksekød, pancetta (‘‘bacon’’), selleri, løg, gulerod, rødvin, bechamel og Parmigiano Reggiano ost
Ønsker du mozzarella ost på +25kr,-
Parmigiano reggiano ost,
Tortiglioni m. kyllingebryst, karl johan svampe, løg, San Marzano DOP tomater, hvidvin, jomfru olivenolie, hvidløg, chili, fløde og frisk rosmarin
Ribeye flamberet i Marsala vin, gorgonzolasauce, Nonna’s kartofler og sæsonens grønt
Grillet ribeye i honningsauce, frisk oregano, Nonna’s kartofler og sæsonens grønt
Perlehønebryst, kæmpereje, valnødder, karamelliseret løgcreme, Nonna’s kartofler og sæsonens grønt
Salsiccia (pølse) oksekød, provolone piccante ost, karamelliseret løg, ruccola og ndujamayo serveres m. Nonna’s kartofler/pommes frites
Syltet rødløg, Ketchup, Salat, Cheddarost, Mayo.
Skabt til alle, der elsker god smag og kvalitet. Lavet med en eksklusiv Brisket–Chuck blend af krogmodnet oksekød, toppet med cheddarost, frisk salat, syltet rødløg, tomat, mayo og ketchup. Serveres m. Nonna’s kartofler/pommes frites.
(t.o.m 12 år)
Spaghetti m. guanciale (‘‘grisekæbe’’), Pecorino Romano ost, Parmigiano Reggiano ost, æggeblomme og kværnet peber

